Rotterdam Verhuizen | Alleen Maar Kwaliteit - Rotterdams Verhuisbedrijf Rotterdam Verhuizen | Alleen Maar Kwaliteit - Rotterdams Verhuisbedrijf
info@rotterdamsverhuisbedrijf.nl - 010-2613010

Rotterdam Verhuizen

by onlyprogress No Comments

Rotterdam verhuizen
Gaat u binnenkort naar Rotterdam verhuizen? Of misschien verhuist u wel uit Rotterdam ? Wij kunnen uw verhuizing, zowel voor u als particulier als ook voor bedrijven in de omgeving van Rotterdam, succesvol en zorgeloos laten verlopen.

Niet binnen Rotterdam verhuizen, maar wel in Vlaardingen, Dordrecht, Gouda, Schiedam, Spijkenisse of Delft? Ook dan kunt u van onze professionele verhuisservice gebruik maken.


Omgeving Rotterdam verhuizen

Met meer dan 50 succesvolle verhuizingen per week, van zowel particulieren en bedrijven, heeft ons verhuisbedrijf de kennis en de middelen in huis om u vlekkeloos en zorgeloos naar omgeving Rotterdam te verhuizen. Al ruim 12 jaar verhuizen wij particulieren en bedrijven van A naar B waarbij onze verhuisservice alle zorgen die doorgaans bij een verhuizing komen kijken voor u uit handen nemen.

Uw verhuizing laten verzorgen door ons verhuisbedrijf staat dan ook gelijk aan verhuizen zonder zorgen.

Ons verhuisbedrijf biedt u de mogelijkheid om uw verhuizing nog makkelijker te maken door gebruik te maken van onze inpakservice. Wij kunnen uw inboedel voor u inpakken zodat uw focus kunt blijven op het verhuizen.

Wel zo makkelijk.

Onze verhuisservice werkt enkel met kwaliteitsmaterialen en wij beschikken over een professioneel aangeklede en uitgeruste verhuiswagen met laadklep. De op en top fitte en opgeleide verhuizers zijn ervaren en kunnen u zowel Nederlandstalig als Engelstalig uitgebreid informeren tijdens uw verhuizing. Wij hebben onze eigen handyman service voor monteren en demonteren waar u niets extra’s voor betaald, net als het ontkoppelen en opnieuw aankoppelen van uw wasmachine en droger.

Service van het huis.

Waarom kiezen voor ons wanneer u naar Rotterdam gaat verhuizen?

  • Onze verhuisservice staat 7 dagen per week, van 9 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.
  • Wij verhuizen u 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven
  • Met meer dan 12 jaar ervaring dé partner in verhuizingen
  • Altijd binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte zonder verborgen kosten

50% goedkoper naar Rotterdam verhuizen

Met ons verhuisbedrijf kunnen we u 50% goedkoper verhuizen dan overige verhuisbedrijven.

Hoe dat mogelijk is?

Wij rekenen enkel de kosten van punt A naar B en niet de kilometers die onze verhuizers met de verhuiswagen maken om terug op kantoor te komen. Dit drukt aanzienlijk op de verhuiskosten.

Wij beschikken zelf over een verhuiswagen met laadklep en hoeven alleen materiaal te huren in het geval dat een verhuislift benodigd is. Voor onze extra services als het ontkoppelen en aankoppelen van de wasmachine en onze handyman service betaalt u niets extra’s.

Gewoon service van het huis.

Met onze m³ calculator kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn, zodat wij u een offerte op maat kunnen bieden. Uiteraard zonder verborgen kosten en kleine lettertjes.

Bekijk en bereken direct wat er benodigd is om u succesvol naar Rotterdam te verhuizen met onze m³ calculator.


In samenwerking met ons naar Rotterdam verhuizen?

Verhuizen wij u binnenkort ook, net als de 50 andere klanten die wij wekelijks succesvol in de omgeving van Rotterdam verhuizen?

Wacht niet langer.

Wij garanderen u 50% goedkoper te verhuizen met onze ervaren verhuisservice zonder daarbij in te hoeven boeten aan de te leveren kwaliteit.

Uw verhuizing door ons laten verzorgen is de zorgeloze verhuizing die u uw leven lang bij blijft. Hoe vaak u in de toekomst ook nog mag verhuizen, bij een verhuizing denkt u aan onze verhuisservice.

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons u succesvol en zonder zorgen verhuizen.

Call Now Button