Verhuisservice Rotterdam - Meer Dan 12 Jaar Verhuiservaring Rotterdams Verhuisbedrijf Verhuisservice Rotterdam - Meer Dan 12 Jaar Verhuiservaring
info@rotterdamsverhuisbedrijf.nl - 010-2613010

Verhuisservice Rotterdam

by onlyprogress No Comments

verhuisservice Rotterdam
Net als de 50 particulieren en bedrijven die wij wekelijks succesvol verhuizen gebruik maken van verhuisservice Rotterdam? Een uitstekende keuze!

Onze verhuisservice beperkt zich niet alleen tot Rotterdam, maar biedt ook in de steden Hellevoetsluis, Ridderkerk, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Zwijndrecht een professionele verhuisservice aan.


Verhuisservice in Rotterdam

Met meer dan 12 jaar ervaring is verhuisservice Rotterdam een ervaren partner voor al uw verhuizingen. Rotterdams Verhuisbedrijf verhuist wekelijks zo’n 50 particulieren en bedrijven en beschikken dan over de kennis en middelen om uw verhuizing succesvol en zorgeloos te laten verlopen.

Uw verhuizing laten verzorgen door verhuisservice Rotterdam staat dan ook gelijk aan verhuizen zonder zorgen.

Wij bieden u naast het professioneel verhuizen van uw inboedel naar uw nieuwe woning ook de mogelijkheid om uw inboedel door ons te laten inpakken. Wij werken met ervaren verhuizers, die u zowel Nederlandstalig als Engelstalig te woord kunnen staan en opgeleid zijn om uw verhuizing succesvol te laten verlopen.

Wij werken uitsluitend met topkwaliteit materialen, verhuizen u met onze eigen verhuiswagen met laadklep en hebben de mogelijkheid om een verhuislift in te schakelen wanneer dit nodig blijkt te zijn. En mocht er om wat voor reden toch iets mis gaan; Wij zijn ingedekt tegen schades aan uw en/of andermans eigendommen.

Onze verhuisservice in en rond Rotterdam is 7 dagen per week, van 09.00 tot 22.00 bereikbaar voor al uw vragen.

Waarom samenwerken met Rotterdams verhuisbedrijf?

  • Omdat wij u 50% goedkoper kunnen verhuizen dan overige verhuisbedrijven
  • Met zo’n 12 jaar ervaring dé ervaren partner voor uw verhuizing
  • Hebben een eigen handyman service voor (de-) montage waar u niet extra voor betaald
  • Wij sturen u altijd binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte met prijsindicatie
Vraag een vrijblijvende offerte aan

50% goedkoper verhuizen met Rotterdams verhuisbedrijf

Onze verhuisservice in Rotterdam realiseert uw verhuizing zo’n 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven.

Hoe dat kan?

Wij rekenen enkel de kosten van uw verhuizing van A naar B, niet de kilometers die onze verhuizers met de verhuiswagen terug maken naar kantoor. Dit drukt de kosten van uw verhuizing aanzienlijk.

Tevens beschikken wij over een eigen verhuiswagen met laadklep en werken wij met jonge, fitte verhuizers.

Voor onze handyman service betaald u niets extra’s en ook voor het ontkoppelen in de oude woning en vastkoppelen in de nieuwe woning van uw wasmachine en/of droger berekenen wij geen extra kosten.

Service van het huis.

Met de M³ calculator kunt u precies aangeven wat wij voor u moeten verhuizen, zodat wij een offerte op maat voor u kunnen maken zonder verborgen kosten en kleine lettertjes.

Bekijk en bereken wat er benodigd is om u succesvol te verhuizen met de M³ calculator.


Uw verhuizing verzorgd door ons?

Bent u binnenkort de 51ste klant die wij wekelijks succesvol verhuizen met verhuisservice Rotterdam?

Wacht niet langer.

Wij garanderen een succesvolle verhuizing zonder zorgen door een zeer ervaren verhuisservice waarbij u 50% bespaart op de verhuiskosten t.o.v. overige verhuisbedrijven.

Uw verhuizing door ons laten verzorgen is de zorgeloze verhuizing die u uw leven lang bij blijft. Hoe vaak u in de toekomst ook nog mag verhuizen, bij een verhuizing denkt u aan verhuisservice Rotterdam.

Vraag vandaag nog een offerte aan en profiteer ook van de ruime ervaring en de uitstekende verhuisservice van verhuisservice Rotterdam

Call Now Button