Verhuizen Rotterdam | Rotterdams Verhuisbedrijf Rotterdams Verhuisbedrijf Verhuizen Rotterdam | Rotterdams Verhuisbedrijf
info@rotterdamsverhuisbedrijf.nl - 010-2613010

Verhuizen Rotterdam

by onlyprogress

verhuizen rotterdam
Gaat u binnenkort verhuizen naar Rotterdam? Rotterdams Verhuisbedrijf is uw partner voor verhuizingen in de omgeving van Rotterdam.

Wij verhuizen u niet alleen in Rotterdam zelf, maar ook in de steden Hellevoetsluis, Ridderkerk, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Zwijndrecht. kunt u gebruik maken van der verhuisservice van verhuisbedrijf Rotterdam.

Verhuizen in Rotterdam en omgeving

Al ruim 12 jaar verhuizen wij succesvol particulieren en bedrijven in de omgeving van Rotterdam. Met gemiddeld 50 verhuizingen per week hebben wij een ruime schat aan ervaring. Wij begrijpen als geen ander dat er veel op u af komt bij een verhuizing. Om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen bieden wij u, naast de daadwerkelijke verhuizing van A naar B, ook onze inpak- en ontruim service aan.

Met onze inpakservice kunnen wij van tevoren of zelfs tijdens de verhuizing het inpakken van uw inboedel verzorgen, zodat u de focus kunt hebben op de écht belangrijke zaken.

Wij beschikken over een volledig uitgeruste verhuiswagen met laadklep die van alle gemakken en materialen voorzien is en werken enkel met kwaliteitsmaterialen. Onze Nederlands- en Engelstalige verhuizers zijn stuk voor stuk tot verhuizer opgeleide en topfitte verhuizers wie u begeleiden gedurende uw verhuizing. Voor onze eigen handyman service voor montage en demontage werkzaamheden rekenen wij geen extra kosten en ook het ontkoppelen en opnieuw vastkoppelen in de nieuwe woning van de droger en wasmachine betaald u niets extra’s.

Gewoon service van het huis.

Verhuizen in Rotterdam en omgeving start bij ons

  • Wij staan 7 dagen per week, van 9 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds klaar om uw vragen over verhuizen te beantwoorden
  • Wij verhuizen u voor 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven
  • Meer dan 12 jaar ervaring met verhuizingen maakt van ons dé ideale partner
  • Bij een offerteaanvraag sturen wij u altijd binnen 2 uur een offerte op maat met prijsindicatie

50% goedkoper verhuizen

Met verhuisbedrijf Rotterdam kunt u tot wel 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven.

Hoe wij dit realiseren?

Wij rekenen enkel maar de kosten van uw verhuizing van A naar B en niet de kilometers die onze verhuizers met de verhuiswagen terug moeten naar kantoor. Dit drukt de verhuiskosten aanzienlijk.

Wij verhuizen u met onze eigen verhuiswagen met laadklep waarbij alle verhuismaterialen al aanwezig zijn in onze verhuiswagen. Mocht het nodig zijn hebben wij wél de mogelijkheid om een verhuislift in te schakelen. Voor onze extra verhuisservices zoals het ontkoppelen en aankoppelen van uw wasmachine en/of droger en onze eigen handyman service voor montage en demontage rekenen wij geen extra kosten.

Service. Van ons naar u.

En mocht dat ongelukje toch in dat welbekende hoekje zitten; wij zijn ingedekt tegen schades aan uw en/of andermans goederen.

Verhuizen – Start met de M³ calculator

Met de M³ calculator van verhuisbedrijf Rotterdam kunt u precies aangeven wat wij voor u gaan verhuizen vanuit of naar Rotterdam. Zo kunnen wij een offerte voor uw aanstaande verhuizing op maat aanbieden en krijgt u direct inzicht of verhuizen ook echt 50% goedkoper verhuizen is met onze verhuisservice.

Verhuizen met verhuisbedrijf Rotterdam is een garantie dat uw verhuizing zorgeloos en professioneel verloopt, zonder dat wij hoeven in te leveren op de te leveren kwaliteit.

De verhuizing die u uw leven lang bij zult blijven, hoe vaak u in de toekomst ook nog mag verhuizen. Bij verhuizen denkt u automatisch aan verhuisbedrijf Rotterdam.

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons u succesvol verhuizen.

In samenwerking met ons naar Rotterdam verhuizen?

Verhuizen wij u binnenkort ook, net als de 50 andere klanten die wij wekelijks succesvol in de omgeving van Rotterdam verhuizen?

Wacht niet langer.

Wij garanderen u 50% goedkoper te verhuizen met onze ervaren verhuisservice zonder daarbij in te hoeven boeten aan de te leveren kwaliteit.

Uw verhuizing door ons laten verzorgen is de zorgeloze verhuizing die u uw leven lang bij blijft. Hoe vaak u in de toekomst ook nog mag verhuizen, bij een verhuizing denkt u aan onze verhuisservice.

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons u succesvol en zonder zorgen verhuizen.

Call Now Button