Verhuisbedrijf Leiden - Kwalitatieve Goedkope Verhuisservice Rotterdams Verhuisbedrijf Verhuisbedrijf Leiden - Kwalitatieve Goedkope Verhuisservice
info@rotterdamsverhuisbedrijf.nl - 010-2613010

Verhuisbedrijf Leiden

by onlyprogress No Comments

Om ervoor te zorgen dat uw oude woning bezemschoon wordt opgeleverd en uw inboedel zonder enige problemen naar uw nieuwe woning wordt verhuisd, kunt u gebruik maken van de diensten van ons verhuisbedrijf in Leiden. Wij zijn al jarenlang actief in het ondersteunen van zowel zakelijke klanten als consumenten bij het organiseren van hun verhuizing, hun kleine transporten en hun ontruimingen en kunnen u 7 dagen per week van dienst zijn om al uw zorgen voor u uit handen te nemen. Vele duizenden klanten hebben al kennisgemaakt met onze services en zij zijn allen tevreden over de geleverde diensten van verhuisbedrijf Leiden. Gaat u binnenkort ook verhuizen? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Naast Leiden is Rotterdams Verhuisbedrijf onder meer actief in Den Haag en Gouda.

Verhuisbedrijf Leiden: veel meer dan alleen transport

Waar de meeste verhuisbedrijven u alleen kunnen helpen met het inladen en verhuizen van uw inboedel, doen onze verhuizers Leiden veel meer dan dat. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Demonteren van specifieke meubelstukken en apparatuur van uw inboedel.
  • Het bezemschoon opleveren van uw oude woning.
  • Monteren van specifieke meubelstukken en apparatuur van uw inboedel.
  • Ontkoppelen en aankoppelen van de wasmachine en droger zien wij als service. Gewoon van het huis.

Enkele andere diensten die u kunt afnemen bij verhuisbedrijf Leiden, zijn het organiseren van kleine transporten, ontruimingen en het huren van een verhuislift. Het huren van een verhuislift is bijvoorbeeld interessant als u uw verhuizing zelf regelt, maar wel goede materialen nodig heeft.

U kunt uiteraard geheel zelf bepalen van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo kunt u kiezen voor een totaalpakket waarbij uw gehele verhuizing uit handen wordt genomen, maar kunt u ook enkel gebruik maken van onze standaard verhuisservice zonder uitbreidingen.

Vakkundige verhuizers in Leiden voor een vast tarief

Bij verhuisbedrijf Leiden wordt u altijd geholpen door de beste verhuizers. Onze verhuizers Leiden zijn namelijk niet alleen gemotiveerd en zorgvuldig, maar zijn ook goed opgeleid en klantvriendelijk. Daarnaast werken onze verhuizers Leiden altijd met een vast tarief van 26 euro per uur, zodat u exact weet wat de kosten van verhuisbedrijf Leiden zijn voor uw verhuizing. Ontvangt u graag een duidelijk overzicht van deze specifieke kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door een offerteformulier in te vullen op onze website.

  • Wij rekenen enkel de kosten van A naar B. U betaalt dus niet voor de heen en terugreis naar onze standplaatsen
  • Wij hebben onze eigen handyman service (voor montage- en demontagewerk) waar u niets extra’s voor betaald
  • Wij hoeven geen materialen te huren. Onze herkenbare verhuiswagen met laadklep is van alle verhuismaterialen voorzien.
  • Ontkoppelen en aankoppelen van de wasmachine en droger zien wij als service. Gewoon van het huis.

Goedkoop verhuizen zonder in te leveren op de kwaliteit. Dat is verhuizen met verhuisbedrijf Leiden.

 

Leave a Reply

Call Now Button